Pikkujätti Järvenpää

Maaliskuussa 2007 ovensa avannut Pikkujätti Järvenpää on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on tarjolla laboratoriopalvelut ja allergiayksikkö.

Lastenlääkäriasema Pikkujätti Järvenpää sijaitsee Järvenpään keskustassa, Apteekkitalossa rautatieaseman läheisyydessä. Talon vieressä on maksuton paikoitustila.

Apteekkitalon vieressä on maksuton paikoitustila. Järvenpään keskustan rakentamishankkeista johtuen pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Varaathan aikaa pysäköintipaikan löytämiseksi. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Apteekkitalon A-rapussa tehdään hissiremontti  ajalla 7.8 – 22.9.2017.
Hissiremontin aikana käynti Pikkujätti Järvenpäähän on  turvallisuussyistä järjestetty kiinteistön sisäpihalta/ Postikatu 8 A-  rapun puolelta.
Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihalta/rapusta hissillä tai  rapussa kävellen kolmanteen kerrokseen. Rapussa tarkemmat opasteet Pikkujätti Järvenpäähän.

Huomioithan hissiremontin ennen saapumistasi Pikkujätti Järvenpäähän. Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.

Tarkemmat tiedot kulkuyhteyksistä löytyvät
Järvenpään joukkoliikenne tiedot

 

Yhteystiedot

Mannilantie 44 A 3.krs

04400 Järvenpää

0600 550 501

09 5305 0760 (fax)

Aukioloajat

MA-PE8-20

LA10-17

SU10-17