Hinnasto 1.1.2017

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy:n vastaanottokäyntien hinnat ovat ammatinharjoittajakohtaisia ja riippuvaisia vastaanottokäynnin pituudesta. Tämän lisäksi hinnan määräytymiseen vaikuttaa kunkin ammatinharjoittajan pätevyys ja erikoistumisen taso.

Jokainen Pikkujätissä toimiva ammatinharjoittaja määrittelee itse oman vastaanottokäyntinsä hinnan. Ohessa olevat erikoislääkäreiden arkipäivien vastaanottojen hinnat ovat alkaen hintoja, lauantain ja sunnuntain hinnat ovat suositushintoja.

Halutessasi tietää tarkemmin kunkin ammatinharjoittajan vastaanottokäynnin hinnan, ota ystävällisesti yhteyttä Pikkujätti Neuvontapalvelu ja ajanvaraus –puhelimeen.

Erikoislääkäreiden vastaanottohinnat arkisin:
vastaanottokäynti 10 min alkaen 50,00 €
vastaanottokäynti 20 min alkaen 70,00 €
vastaanottokäynti 30 min alkaen 80,00 €

Vastaanottojen suositushinnat lauantaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 105,00 €

Vastaanottojen suositushinnat sunnuntaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 130,00 €

Poliklinikkamaksu on 16,oo €.

Kanta-palvelut
Yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat ovat velvollisia osallistumaan Kansallisen Terveysarkiston (Kanta-palvelut) kustannuksiin.
Kanta-palveluista laskutetaan Pikkujättiä ja näiden kulujen kattamiseksi joudutaan asiakkailta perimään lisämaksua lääkäreiden vastaanotoista ja toimenpiteistä 0,95€ /kerta. Maksu sisältää myös eReseptin käytöstä syntyviä kuluja.

PikkuTsätti
Online-lääkärikonsultaatio 19,90 €.
Veloitamme sairaanhoitajan käynneistä, laboratorionäytteistä ja muista toimenpiteistä erillisen hinnaston mukaan.Halutessasi lisätietoja ole ystävällisesti yhteydessä Pikkujätti Neuvontapalvelu ja
ajanvaraus –puhelimeen.

Maksuvälineet

Maksuvälineinä hyväksytään käteinen, pankkikortit, luottokortit, Pikkujätti-tili (Resurs Bank Ab) sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset.
Emme ota 200 € ja 500 € seteleitä vastaan.

 

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.